« Tillbaka till blogg

Hjälp oss att omvända fastighetsbranschen – Vi söker säljansvarig!

Postat den 28 oktober, 2015

Vi utvecklar en smart tjänst som gör underhållsarbetet enklare, roligare och effektivare. Med smidiga funktioner och ett unikt gränssnitt hjälper vi människor att förstå sina hus, så att de kan ta hand om dem på bästa sätt. Vi är baserade i Göteborg men har kunder över hela landet, från stora företag till små bostadsrättsföreningar. Nu söker vi en säljansvarig som ska leda arbetet med att sprida budskapet till nya kunder och bygga upp säljfunktionen från grunden.

Som säljansvarig på Planima kommer du in i ett tidigt skede i företagets utveckling och får stort eget ansvar för att bygga upp företagets säljprocess, från det att kunden hittar oss till att vara med och hjälpa kunderna nå framgång med vårt webbaserade verktyg. Du jobbar i tätt samarbete med företagets VD och blir en integrerad del av företagets ledning från start. Dina arbetsuppgifter varierar kraftigt, från presentationer ute hos potentiella kunder till utveckling av företagets strategi och processer för sälj och marknadsföring. Givetvis ska du kunna ta en ledande roll när det blir dags att utöka försäljningsfunktionen med nya kollegor.

Vi är ett drivet team med unik spetskompetens inom både bygg/fastighet och IT. Planima används idag av en stabil bas av betalande kunder men nu är det dags att växla upp tempot!

Vi söker

  • Ödmjuka och förtroendeingivande personer som gillar att träffa nya människor och inte tvekar en sekund på att lyfta luren för att ringa och boka ett möte.
  • Entreprenörer och bolagsbyggare med inriktning på försäljning och marknadsföring, gärna med erfarenhet från IT och/eller fastighetsbranschen.

Vi erbjuder

  • Möjligheten att vara med och bygga Planima från grunden och bli en avgörande del i företagets framtida tillväxt.
  • Högt tempo, rejäla utmaningar och stor frihet att utforma ditt eget arbete.
  • Ett drivet team som är fast beslutna om att vända upp och ner på fastighetsbranschen och ha riktigt roligt medan vi gör det!

Intresserad? Maila CV och några rader om dig själv till jobb@planima.se. Vi genomför intervjuer och urval löpande tills vi hittar rätt och målet är att tillsätta tjänsten omgående.

Läs hela platsannonsen här!