Bli återförsäljare av Planima: tjäna pengar och stärk ditt kunderbjudande

Nu lanserar vi Återförsäljarportalen, en ny funktion där du som fastighetsförvaltare eller konsult kan erbjuda Planima till dina kunder på ett smidigt sätt.

Planima är den enda specialiserade webbtjänsten för underhållsplanering och uppskattas av hundratals kunder för sin användarvänlighet och sina smarta funktioner. Det används av allt från små bostadsrättsföreningar till stora fastighetsbolag. Och framförallt: av förvaltare och konsulter som erbjuder tjänsten underhållsplan till sina kunder.

Ta chansen att stärka ditt kunderbjudande och tjäna pengar på samma gång: bli Planima-återförsäljare!

Laptop på bord med underhållsplan i Planima på skärmen.
Erbjud den ledande lösningen för underhållsplanering till dina kunder genom Återförsäljarportalen

Hur fungerar Återförsäljarportalen?

Som Planima-återförsäljare har du rabatt på Planimas ordinarie priser. Genom att erbjuda Planima-licenser till dina kunder till ordinarie pris kan du behålla rabatten som mellanskillnad, vilket gör att du tjänar pengar och bygger upp en stadig ström av årligen återkommande intäkter. Du väljer själv hur du vill fakturera dina kunder för Planima-licenserna: antingen separat eller så bakar du in licenspriset i andra tjänster eller erbjudanden.

Genom att erbjuda Planima till dina kunder stärker du ditt erbjudande inom underhållsplanering rejält och du får god inblick i dina kunders kommande underhållsåtgärder och kostnader. I alla frågor som rör underhåll och projekt kan du enkelt samarbeta med dina kunder direkt i Planima och du blir därmed en naturlig första anhalt för alla frågor som rör dessa områden. Fler chanser till merförsäljning och ett närmare samarbete med dina kunder, helt enkelt!

OBS! Alla Återförsäljare har samma rabatt och det är bara Återförsäljare som kan få denna rabatt. Som slutkund i Planima betalar du alltid ordinarie pris, så priset är samma oavsett om du köper själv eller via återförsäljare.

I Återförsäljarportalen kan du:

 • Se en överblick på alla dina Planima-kunder inkl. årspris, din intäkt som återförsäljare och när nästa faktura ska skickas
 • Skapa nya kostnadsfria provkonton åt dina kunder som vill testa Planima
 • Importera dina kunders underhållsplaner i Excel-format till Planima
 • Se alla provkonton du skapat åt dina kunder och när de löper ut
 • Omvandla kostnadsfria provkonton till betalande Planima-kunder när kunden vill beställa
 • Se prislista för Planima-licenser så du enkelt kan offerera rätt pris till dina kunder
 • Se din samlade årliga intäkt som dina Planima-licenser genererar

Läs mer om att vara Planima-återförsäljare här.

Värden för dig som Återförsäljare

Det finns många fördelar för dig som fastighetsförvaltare eller fastighetskonsult att erbjuda Planima till dina kunder. Här är de viktigaste:

 • Starkare kunderbjudande inom underhållsplanering genom att kunna erbjuda den bästa digitala webbtjänsten.
 • Du tjänar pengar och bygger upp ett flöde av årligen återkommande intäkter. 
 • Starkare kundrelationer och högre chans till merförsäljning eftersom du får full insyn i dina kunders underhållsplaner.
 • Du får full överblick på dina kunder och deras Planima-licenser.

Värden för dina kunder

Det är inte bara du som Återförsäljare som har nytta av upplägget, självklart är det bra för dina kunder också. Oavsett om de är bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, samfälligheter eller annat.

 • De får tillgång till den bästa och mest användarvänliga webbtjänsten för underhållsplanering.
 • De får högre kvalitét i sina underhållsplaner genom att arbeta tillsammans med dig som fastighetsförvaltare eller konsult.

Hur blir jag återförsäljare?

För dig som Planima-kund kostar det inget extra att bli återförsäljare. Oavsett om du är kund eller inte, kontakta oss på 010 – 175 78 78 eller mejla aterforsaljare@planima.se så visar vi dig hur det fungerar och hjälper dig att komma igång. När du blivit återförsäljare är du redo att själv erbjuda Planima till dina kunder och lägga upp dem i återförsäljarportalen där du har full koll på dina kunder och deras Planima-licenser.

Alla formaliteter såsom GDPR, sekretess, användarhantering m.m. har vi tänkt igenom noggrant och vi tillhandahåller standardiserade avtal för detta framtaget av erfarna jurister. På så vis kan du erbjuda den bästa webbtjänsten för underhållsplanering på ett enkelt och tryggt sätt.

Fler intressanta bloggartiklar: