E-handelsklustret i Morgongåva använder Planima för underhållsplanering

Flygbild över logistikterminal med parkerade lastbilar utanför.

Shoppar du mycket online? Då är chansen stor att du fått ett paket från den vackra postadressen Morgongåva. Mitt i de uppländska skogarna ligger nämligen Morgongåva Företagspark, ett snabbväxande centrum för e-handel och logistik. Här finns välkända e-handelsjättar som Apotea, Adlibris, Babyland, Widforss.se, Delitea, roligaprylar.se och Discshop. Morgongåva Företagspark har sökt ett bra sätt att underhållsplanera dessa logistikfastigheter.

Digital underhållsplan viktig för att minimera störningar

Surfplatta på bord med underhållsplan i Planima på skärmen

För att det stadiga flödet av onlineshoppade varor inte ska störas i dessa stora logistikfastigheter så behövs aktiv förvaltning och förebyggande underhåll. Precis där kommer Planima in i bilden!

Tack vare sitt samarbete med Planima får Morgongåva Företagspark en bra visuell överblick av fastigheternas status och kommande behov. Det blir lätt att prioritera rätt och hitta samordningsmöjligheter som sparar tid och pengar. Beslut kan tas i god tid och arbeten kan planeras in i god tid på ett sätt som stör verksamheterna minimalt.

Läs mer om Planima för fastighetsägare här.

Testa Planima kostnadsfritt i 14 dagar!

Vill du också uppgradera underhållet precis som Morgongåva Företagspark? Testa Planima kostnadsfritt:

Fler intressanta bloggartiklar:

Tomas-Lina

Ytterligare två nya kollegor!

Under hösten har vårt kontor på Kungsgatan fyllts till bristningsgränsen med ny energi, kreativa idéer och värdefulla erfarenheter. I början av Oktober firade vi att