En fantastisk Planima-vår (igen)!

Imorgon är det midsommar och kollegorna börjar så smått droppa av till välförtjänta sommarsemestrar. För det har minst sagt varit en intensiv period för oss på Planima. 😅

Nya produktfeatures

➡️ Ett helt gäng nya produktlanseringar, där succén med Planima Projekt i januari har följts upp av både avancerade behörigheter och en helt ny kart-vy, samt massor av småreleaser som kontinuerligt förbättrat funktionalitet och användarupplevelsen i vårt verktyg. Se alla produktreleaser här!

Nya kunder

➡️ 50 (!) Nya kunder med allt från Brf:er till förvaltare, konsulter och stora privata- och kommunala fastighetsägare (25 nya Kommun- och allmännytta-kunder bara under våren 🤯). Under våren har vi därför passerat den magiska gränsen TUSEN KUNDER! 🥳 Helt otroligt hedrande att på riktigt få göra impact på hur fastigheterna runt om i Sverige får den kärlek de förtjänar! 💛
Läs mer om våra varför så många kommunala fastighetsägare väljer Planima!

Nya medarbetare

➡️ 4 Nya Planimare! Två har redan anslutit till produkt- och säljteamet (⭐ Annika Lundqvist , ⭐ Karl Oskar Moberg) och två kör igång direkt efter semestern i Augusti. Otroligt kul att vi fortsätter att växa med erfarna, galet kompetenta kollegor med hjärtat på rätta stället. Vi prioriterar alltid det mänskliga i första hand – och det märks i allt vi gör – från kunddialoger, interna strategimöten och i karaoke-rummet på sommar-kick-off:en! Utan vårt gemensamma engagemang, solidaritet och humanistiska fokus hade vi inte kommit långt. Se vår Jobbsite!

Nya bekantskaper

➡️ Massor med spännande möten med proptechkollegor, branschprofiler samt befintliga och blivande (!) kunder! Vi har deltagit i flera spännande events under våren med en samlad känsla att det händer otroligt mycket spännande i branschen just nu! “Framtidens förvaltare” gick av stapeln tidigt i februari, “Fastighetsmässan Syd” likaså i Malmö och Stora Proptechdagen uppe på Epicenter i Stockholm var en riktigt lyckad tillställning där bl.a. vår VD Jens stod på scenen och delade med sig av insikter kring Best-of-Breed. Han konstaterade att det finns ett stort värde för fastighetsägare att nyttja kraften i nischade system som löser utmaningar på ett sätt som ett allt-i-ett-system aldrig kan.

Event-våren avslutades på topp uppe i Luleå när vi besökte Allmännyttans fastighetsdagar och tillsammans med våra proptechvänner Homepal och Pigello höll en uppskattad proptech-AW. 🥂

Nya format

➡️ Ny kommunikation! Under våren har vi satsat mycket på att visa upp det fantastiska jobb våra kunder gör hur de arbetar med hållbar, strategisk och proaktiv förvaltning av sina fastigheter. Vi har bl.a. spelat in hela 6 avsnitt av vår webbserie Hållbara Hus där vi träffar fastighetsägare som tillsammans med oss förändrar fastighetsbranschen (till det bättre förstås! 😁). Vi är otroligt tacksamma för att ni delar med er av er klokskap, strategier, insikter och värdefulla tid. Tack!

Dessutom har vi genomfört vårt allra första webinar! Temat var ”Fastighetsunderhåll – Från strategi till proaktiv plan” och det blev faktiskt en digital succé-tillställning. Över 100 anmälda med hög närvaro, varma tillrop och stort intresse av att få ta del av materialet efteråt. Detta är förstås något vi kommer fortsätta med till hösten! Till vår Webinarsida!

Nya skratt

➡️ Utöver detta har vi haft fantastiskt roligt tillsammans. Vi genomför kulturworkshops, kunskapsutbyten, Planima Academy, gemensam löpträning och Göteborgsvarv i tröjor lika rosa och heta som vädret. Vi har AW:s, månadsaktiviteter med kluringar, quiz, tårtbakar-tävlingar och lekar och inte minst vår maffiga sommar-kick-off med både poängpromenad på Marstrand, Spa, gemensam matlagning på Swedish Taste och sen Karaoke skrål sent in på natten. 

Men framförallt skrattas det varje dag tillsammans. 

Vi stöttar, lyssnar och peppar. 

Vi växer tillsammans. Även i vår. 🪴💛  

Fler intressanta bloggartiklar: