Ytterligare två nya kollegor!

Under hösten har vårt kontor på Kungsgatan fyllts till bristningsgränsen med ny energi, kreativa idéer och värdefulla erfarenheter. I början av Oktober firade vi att tre nya kollegor hade anslutit till teamet – och nu har de fått sällskap av ytterligare två stjärnor!

Lina Blomstrand och Tomas Vestelind
Tomas Vestelind, Software Engineer och Lina Blomstrand, Product Manager

Denna gång är det vårt produktteam som förstärkt med en Software Engineer och en Product Manager. Lina och Tomas är igång sen en tid tillbaka och har rivstartat med massor av nya idéer och energi! Vi är förstås fantastiskt glada över att de valt att ansluta till oss och välkomnar dem båda till Planima! 🥳

Lina Blomstrand – Product Manager

👩🏼‍🦰 Vem är Lina?

En intresserad, pratsam och kontaktsökande person som älskar ”små nöjen” mer än stora upplevelser.

🚀 Vad fick dig att hoppa på Planima-äventyret?

Den goda stämningen och intrycket av ett inspirerat och fokuserat gäng individer som med stora ambitioner vill göra gott i en ansträngd, viktig bransch!

🛠️ Ditt bästa tips för att lyckas i rollen som Product Manager på Planima?

Att ha stora öron och ögon och göra sitt yttersta för att ”gå i så många skor” som möjligt för att kunna representera både oss som bygger produkten, alla fastighetsägare som använder den och alla andra som har ett intresse av Planimas produktvision framåt.

🦖 Har du någon hemlis?

Jag kan alla repliker i Jurassic Park utantill!


Tomas Vestelind – Software Engineer

💻 Vem är Tomas?

Jag är en teknikintresserad pöjk från Småland som gillar mjukvaruutveckling!

🚀 Vad fick dig att hoppa på Planima-äventyret?

Jag tyckte att Planima var ett lagom stort företag som verkade modernt och fyllt med väldigt kompetenta människor. Jag kände även att hur Planima ser på sina medarbetare och på produktutveckling stämde väl överens med mina värderingar!

✅ Ditt bästa tips för att lyckas i rollen som Software Engineer på Planima?

Var ödmjuk, ha ett öppet sinne och gör ditt bästa!

🥖 Har du någon hemlis?

Jag är helt ok på att baka surdegsbröd!

Alex, Jonathan och Niklas - Nya kollegor på Planima
Alex, Jonathan och Niklas – Tre av våra nya kollegor på Planima

Tre nyckelspelare som redan hunnit bli varma i kläderna och bidragit med värde för nya och befintliga kunder:

Alex D’souza Davidsson – Senior Sales Executive

⚽ Vem är Alex?

En tävlingsmänniska som sedan liten varit sport- & träningsintresserad. Jag älskar att resa och upptäcka nya saker. Bor i Göteborg tillsammans med min sambo & umgås mycket med mina vänner.

🚀 Vad fick dig att hoppa på Planima-äventyret?

Möjligheten att jobba med inspirerande personer och tillsammans göra en hållbar tillväxtresa med fokus på alltifrån kultur, produkt och utveckling.

✅ Ditt bästa tips för att lyckas i rollen som säljare på Planima?

Högt engagemang tillsammans med kontinuerlig nyfikenhet för att ständigt kunna utvecklas! Men även en genuin vilja till att hjälpa kunderna nå ett mer hållbart, proaktivt och effektivt ägande/förvaltande.

🤐 Har du någon hemlis?

Ja… På en hotellfrukost 2016 hamnade jag bordet bredvid min idol som barn, fotbollsspelaren Henrik Larsson. Jag upplevde det som fel tillfälle att gå fram till honom och försökte istället ta en smygbild. Men jag råkade ha på både ljud och blixt. Både han och många andra insåg direkt vad jag gjorde, och jag fick många arga blickar, främst av Henrik. Jag lämnade frukostbuffén kort därpå.


Jonathan Andinsson  – Senior Sales Executive

✈️ Vem är Jonathan?

Jag är en nyfiken kille som älskar att resa och hålla mig aktiv. Bor tillsammans med min fästmö i Majorna, Göteborg.

🧳Vad fick dig att hoppa på Planima-äventyret?

Jag ville vara del av en grymt häftig resa på ett bolag som kan leverera en produkt som ligger helt rätt i tiden. Kulturen på Planima tilltalade mig också samt chansen att få jobba med inspirerande och duktiga kollegor.

🏅 Vad gör du för att lyckas i din roll på Planima?

Jag har ett stort intresse för våra kunder och deras verklighet och utmaningar. Jag lägger 100% fokus på att, med stöd av vårt planeringsverktyg, hjälpa verksamheter att förstå sina problem och möjligheterna som finns vid ett proaktivt förvaltande av fastigheterna. 

🏹 Vad är din hemlis? 

Jag spelade ”Broder Tuck” i en parodiversion av Robin Hood för 15 år sedan!


Niklas Rosenström – Customer Success Manager

Niklas 🤹 Vem är Niklas egentligen?

En lugn, ibland ganska dålig förlorare. Som har en förmåga att nörda ner mig i diverse olika blixtintressen och alla prylar man självklart behöver för det.

🚂 Vad fick dig att hoppa på Planima-äventyret?

Kollegorna! Jag fick en väldigt bra känsla av alla som jobbar här samtidigt som man på nära håll får möjlighet att vara med och bygga något väldigt spännande.

🌟 Ditt bästa tips för att lyckas med Customer Success på Planima?

Att vara inkännande och samtidigt nyfiken på hitta sätt tillsammans med kunden för att innovera det dagliga arbetet – på ett så effektivt sätt som möjligt.

🐮 Finns det något som få vet om dig?

Jag kan handmjölka en ko!

Niklas, Jonathan och Alex – Varmt välkomna till Planima! 


Vill du hänga med på vår tillväxtresa? 🚀

Är du nyfiken på Planima och teamet bakom det marknadsledande planeringsverktyget för fastighetsunderhåll? Vi växer snabbt och hållbart och är alltid intresserade av nya bekantskaper! Är du en framtida samarbetspartner, kund eller kanske vår nästa kollega? Kika in på vår karriärsida, läs mer och hör av dig!

Fler intressanta bloggartiklar: