Expansiva Emilshus uppgraderar fastighetsunderhållet med Planima

Att entreprenörsandan är stark i Småland är inget nytt. Här finns många högteknologiska och kunskapsintensiva företag, flera med exportfokus. Därför kan du faktiskt springa på ”Made in Småland” i internationella sammanhang. Ett gott exempel på den småländska drivkraften hittar vi i tillväxtstarka fastighetsbolaget Emilshus, ett kommersiellt fastighetsbolag med inriktning på lager, logistik, kontor, handel och lätt industri.

Logistikfastigheten HIllerstorp 2:106 i Gnosjö, en fastighet som Emilshus kommer att underhållsplanera med Planima.
Hillerstorp 2:106 i Gnosjö, en av Emilshus fastigheter. Foto: Emilshus

Ännu fler exempel på spännande aktörer i regionens rika näringsliv huserar i Emilshus 58 fastigheter. Här finns företag som Bufab, Optimera, Lindab, Dollarstore, Granngården och Pantos, för att nämna några.

Välmående fastigheter för lönsamma verksamheter

Emilshus är ett småländskt fastighetsbolag, med god lokalkännedom, som arbetar nära sina hyresgäster och fortsätter stärka företagsamheten i området. Smålandsregionen har bra logistiskt handelsläge, goda kommunikationer och starka kunskapsresurser. För att kunna fortsätta attrahera expansiva bolag krävs givetvis även bra och funktionella lokaler.

Emilshus vet att välmående fastigheter är viktigt för att affärerna ska vara fortsatt lönsamma. De bedriver exempelvis projekt med optimering av lokalerna, för att ge hyresgästerna bästa förutsättningar att bedriva sina verksamheter.

Effektivisering med digitala underhållsplaner

Med 294 000 kvm uthyrningsbar yta inom segmenten lätt industri/logistik, kontor och handel är det en hel del fastighetsunderhåll att hålla reda på. I och med det affärsdrivna fokus som Emilshus har, vill de naturligtvis ta hand om fastighetsunderhållet så smart och effektivt som möjligt. Därför ska nu Emilshus hantera sitt fastighetsunderhåll digitalt och effektivt med Planima.

Genom digitala underhållsplaner för sina 58 fastigheter, får Emilshus en bra och tydlig överblick över sitt fastighetsbestånd. De får bättre kontroll över fastigheternas status och kan enklare samordna framtida underhållsprojekt för att spara tid och pengar. Dessutom blir det enklare för de som arbetar med fastighetsunderhållet att samarbeta, när all information är samlad på samma ställe.

Läs mer om Planima för fastighetsägare här.

Dags för effektivt och digitalt fastighetsunderhåll? Testa Planima!

Vill du också ha full kontroll över fastighetsunderhållet? Börja planera effektivt och enkelt med Planima. Fyll i dina uppgifter nedan så får du ett kostnadsfritt provkonto i 30 dagar.

Fler intressanta bloggartiklar: