Fastighetsunderhåll: inte längre ett hästjobb när Wången skaffar Planima

Hur kommer det sig att Planima numera jobbar med hästar? 🐎

En av alla tjusningar med fastighetsbranschen är att fastigheter är bärande i så många delar av samhället. Därför har vi på Planima förmånen att jobba med en mängd olika spännande verksamheter. Som exempelvis Wången, riksanläggningen för Sveriges hästnäring.

De här läckra drönarbilderna visar hela Wångens anläggning.

Wången, utanför Östersund i Jämtland, har center för brukshästar, travsport och islandshästar. Wången utbildar även framtida professionella inom hästnäringen på gymnasie-, universitets- och yrkeshögskolenivå.

Flexibelt planeringsverktyg för alla typer av fastigheter

Eftersom alla fastigheter är unika, ser underhållsbehovet väldigt olika ut från fastighet till fastighet. Därför är Planima ett flexibelt planeringsverktyg, så att underhållsplaneringen kan anpassas helt efter de specifika byggdelarna och åtgärderna.

Är du fastighetsägare och vill veta mer om Planima? Kika här!

Det passar Wången, som har en komplex anläggning med anor från 1600-talet. Här finns verksamhetsanpassade lokaler såsom stallar, hovslageri med smedja, studentboenden, ridhus och wärdshus med både restaurang och hotell.

Wången, riksanläggning för hästnäringen, använder Planima för sitt fastighetsunderhåll

Sparar tid och pengar med digitala underhållsplaner i Planima

Genom att Wången nu planerar sitt fastighetsunderhåll i Planima, kan de enkelt få överblick över vad som behöver göras framåt. Framförhållning skapar kontroll över fastighetsunderhållet och minskar stressiga och kostsamma akutåtgärder.

Det blir också enklare att spara pengar och tid, exempelvis genom att samordna åtgärder och projektupphandlingar. Tid och pengar som istället går att använda till att investera i fastigheterna, eller i andra delar av verksamheten!

Slipp akuta åtgärder du med – testa Planima kostnadsfritt i 14 dagar!

Det är roligare att sköta fastighetsunderhållet när det är enkelt och effektivt. Testa själv i Planima! Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ordnar vi ett gratis testkonto åt dig.