Från mäkleri till proptech-sales: välkommen Celia Kanthe till Planima!

Om du har följt oss det senaste har du kanske märkt något: vi växer fort! 📈 Planima sprider sig nu snabbt och effektiviserar förvaltningen hos allt från handels-giganter till prisbelönta bostadsbolag och framåttänkande förvaltare.

Men vi har bara börjat. För att öka takten och hjälpa ännu fler fastighetsägare till smart och proaktivt underhåll välkomnar vi nu Celia Kanthe till teamet, vår nya Sales Representative!

Celia har en gedigen bakgrund från fastighetsbranschen: som mäklare har hon hunnit med att bli utnämnd till mest rekommenderade mäklare i sitt verksamhetsområde (två gånger!), blivit partner och säljcoach. Vi är superglada över att ha henne ombord!

3 snabba frågor till vår nyaste medlem i teamet:

Vem är Celia Kanthe egentligen?

Jag är uppväxt i Ale, tre mil norr om Göteborg, men har nu hittat hem i en sekelskifteslägenhet i Bagaregården. Jag har i grunden en kandidatexamen i nationalekonomi samt en påbyggnadsutbildning för fastighetsmäklare. Jag har en sambo och en Golden Retriever som snart är en hel tass gammal. På fritiden tycker jag om att träna, vara ute i naturen samt att göra fint i vårt hem. Ni vet, flytta runt på blomkrukor och sånt.

Du byter mäklarkarriär på en stor byrå mot ett litet techbolag. Vad fick dig att ta steget?

För mig var klivet till tech ett jättestort beslut! Även om Planima verkar inom fastighetsbranschen där jag känner mig trygg är det en helt ny värld för mig och jag lämnade en jättefin karriär bakom mig. Men det kändes samtidigt väldigt naturligt och rätt när jag kom i kontakt med Planima. 

Att få utvecklas genom nya utmaningar och att få vara med på den framgångsresa som Planima gör känns otroligt spännande och motiverande. Planima är en grym produkt och jag är så glad och stolt över att få vara en del av detta tighta och oerhört kompetenta team!

Vilka kompetenser från mäklaryrket kommer du ha mest nytta av i din nuvarande roll?

Under mina åtta år i mäklarbranschen har jag dels samlat på mig mycket kunskap om olika typer av fastigheter som gör att jag förstår vad många av Planimas kunder står inför för utmaningar när det kommer till underhållsplanering, men framförallt tar jag med mig mina kunskaper inom försäljning, kundrelationer och att arbeta med ett tydligt kundfokus. 

Jag ser mycket fram emot att få fortsätta göra det jag tycker är allra roligast, nämligen mötet med människor i rollen som Sales Rep på Planima!

Vill du också hänga med på vårt äventyr? 🚀 Ta en kik på vår karriärsida eller följ oss på LinkedIn!

Fler intressanta bloggartiklar: