Inspecta väljer Planima för sina underhållsplaner!

Inspecta är en tjänsteleverantör av besiktningar, provningar, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. De utför besiktningar av allt från OVK, hissar, motorredskap till vattenrutschbanor. Kunskapsområdena är breda och tjänsteutbudet är stort. Företaget bildades 1975 och är idag totalt ca 650 medarbetare på 26 kontor i Sverige. De tillhör nu Kiwa-koncernen och finns i över 40 länder världen över.

Inspecta har stort förtroende på marknaden. De agerar i många fall som ett tredjeparts organ vilket innebär att de är en oberoende aktör. Ett exempel på Inspectas häftiga samarbeten är byggnationen av Globen Skyview. Där var de en stor och viktig del utav konstruktionen av de två högt hängande hisskorgarna utanpå Globen som idag är en stor turistattraktion.

Inspecta väljer Planima

Nu erbjuder även Inspecta underhållsplaner och till sin hjälp har de valt att arbeta i Planima, vilket vi tycker är väldigt trevligt! Läs mer om Kiwa Inspecta på deras webbsida www.inspecta.com.

Kan vi hjälpa ert företag med den underhållsplaneringen? Ring oss på 0736-228408 eller skicka oss ett mail på hej@planima.se.