Läs om när Planima utbildar på Uppsala Universitet!

Tredje års eleverna på Byggingenjörsprogrammet på Uppsala Universitet har under våren 2018 gått en kurs i Fastighetsförvaltning under sista terminen. Kursen innebar att de skulle få lära sig besikta och underhållsplanera fastigheter. Planima fick äran att för andra året i rad delta i kursen som utbildare utav system för underhållsplanering, denna gång tillsammans med kollegorna på Sustend. Superkul tycker vi!

IMG_7745IMG_7746IMG_7742

Det var den 8 februari i år som vi på Planima träffade ca 25 elever med massor av nyfikna och relevanta frågor. Under nästan två hela dagar fick eleverna lära sig hur Planima fungerar samt hur man besiktar en fastighet för att sedan skapa en underhållsplan åt fastighetsägaren.

”Det är så otroligt kul att få träffa dessa blivande ingenjörer och förvaltare. Vi hoppas såklart att de ska ha fått upp ögonen för fortsatt underhållsplanering och vikten av att ta vara på husens hälsa”, säger Fanny på Planima. Stort grattis till er examen önskar vi på Planima och Sustend!

Läs mer om byggingenjörsprogrammet vid Uppsala Universitet på deras webb.

Vill ni att vi kommer ut och undervisar hos er i höst?

Välkommen att slå oss en signal på 010-175 78 78 eller maila kontakt@planima.se så kikar vi på ett passande upplägg för er!