Nordens ledande fastighetsbolag inom dagligvaruhandel väljer Planima

Har du handlat på ICA, Coop, Hemköp eller Willys? 🛒 Då är chansen stor att du varit i någon av Trophis fastigheter! För att effektivisera förvaltningen och få en oslagbar central överblick över allt som ska göras i hela beståndet kör de nu igång med Planima – det enkla planeringsverktyget för fastigheter.

ICA Maxi-butik i bakgrunden med Trophis logotyp och laptop med Planima på skärmen i förgrunden
ICA – en av flera matvarujättar som hyr butikslokaler av Trophi. Bild: Trophi

Stort fastighetsbestånd med höga krav

Trophi är Nordens största fastighetsbolag inom daglig­varu­handel och har 275 fastigheter på 220 orter i Sverige och Finland. Beståndet utgörs främst av dagligvaruhandel men innehåller även handelsplatser som Arninge Centrum i Täby, Bäckebol i Göteborg och Boländerna i Uppsala.

Handelsfastigheter kan se enkla ut men har höga flöden av besökare och varor under stor del av dygnet samt omfattande tekniska installationer. Detta kräver aktiv förvaltning och effektivt underhåll, något Trophi säkerställer genom att använda lokala leverantörer som jobbar nära fastigheterna.

Vill du se själv hur det funkar? 📊 Testa Planima gratis här!

Planima möjliggör både lokal närvaro och centraliserad överblick

Även om Trophis organisation med lokala leverantörer är en styrka så gör det stora antalet fastigheter och olika leverantörer det svårt att överblicka beståndet och alla planerade projekt. Istället har man varit beroende av leverantörerna och deras olika system och rutiner, vilket gjort det svårare att samordna och effektivisera förvaltningen.

På så vis kan Trophi fullt ut äga och kontrollera sin fastighetsdata och har alltid stenkoll på vad vad som ska göras och vad som har gjorts.

Med Planima får Trophi en samlad överblick på fastigheternas status med planerade och utförda arbeten samt tillhörande kostnader. Alla olika leverantörer jobbar i samma plattform och får behörighet till de fastigheter de ansvarar för. På så vis kan Trophi fullt ut äga och kontrollera sin fastighetsdata och har alltid stenkoll på vad vad som ska göras och vad som har gjorts. Ny personal och leverantörer kan enkelt komma igång snabbt och risken för att värdefull data försvinner är minimal.

Skärmbild på Samordningsvyn i Planima.
Planima Samordning: hitta samordningsmöjligheter enklare!

Tack vare unika funktionen Samordning kan Trophi söka och filtrera i hela beståndet samtidigt för att hitta lönsamma samordningsmöjligheter med projekt som kan upphandlas och genomföras samtidigt.

Nyfiken? Testa Planima kostnadsfritt!

Det kvittar om du är en handelsjätte eller liten bostadsaktör, Planima anpassas enkelt till dina arbetssätt och hjälper dig till effektivare underhåll. Fyll i uppgifterna nedan och testa gratis!

Fler intressanta bloggartiklar: