Planima flyttar hemifrån och önskar en god jul! 🎅🎄🎉

2019 har varit ett händelserikt år för oss på Planima. Vi har gradvis vidareutvecklat tjänsten för att bättre hjälpa våra användare, till exempel genom utökad åtgärdsfiltrering och bättre fokus när man arbetar med sina underhållsplaner. Faktum är att vi under 2019 har gjort mer än 100 uppdateringar av Planima! 🎉

Förstärkning i teamet

En stor anledning till alla uppdateringar är att vi under hösten fått ytterligare hjälp av vår nya kollega Julia. Julia är en erfaren webbutvecklare som kommit in och bidragit direkt med både sin tekniska kompetens och sitt engagemang för att göra Planima ännu lättare att använda.

Fristående bolag

Det här är dock inte alla förändringar som skett. Vissa kanske känner till att Planima grundades som ett dotterbolag till Sustend, men vi har under året blivit ett helt fristående bolag! Vi tycker att det känns väldigt spännande att stå på egna ben och det hjälper oss att ta Planima till nya höjder. Med det sagt är Sustend fortfarande en samarbetspartner och, kanske framförallt, våra goda vänner.

Nytt kontor

I samband med detta tyckte vi även att det var dags att flytta hemifrån, så att säga. Därför kan vi informera om att vi har flyttat till nya lokaler och numera hittas på Östra Hamngatan 52 i Göteborg, ett stenkast från Kungsportsplatsen. Välkomna in på en kopp kaffe, eller varför inte utmana oss i Klask

Även om det är lite kvar av året så får vi säga att vi är mycket nöjda med 2019, men vi har redan fokus på det som komma skall. Med blicken på 2020 så önskar vi er en god jul och ett gott nytt år!