Underhållsplanera enklare än nånsin: Planima får nytt gränssnitt

Enkelt, tidsbesparande och roligt. Tre härliga ord som väldigt sällan förknippas med underhållsplanering. Det har vi bestämt oss för att ändra på!

Ända sedan vi startade Planima har nämligen dessa tre ord varit viktiga ledord i vår utveckling. En utvecklingsresa som inte bara skapat det mest lättanvända webbtjänsten för underhållsplanering, utan även hjälpt hela organisationer att ändra arbetssätt och tänk kring fastighetsunderhåll. Från ett nödvändigt ont till något som kan vara lätt och lustfyllt.

Och framförallt: som kan skapa stora värden i form av sparad tid, lägre kostnader och högre fastighetsvärde.

Varför nytt gränssnitt och visuell identitet? Hur påverkar det mig som användare?

Genom vårt fokus på användarupplevelsen har Planima under åren blivit ännu enklare att använda samtidigt som vi kunnat lägga till ännu fler värdefulla funktioner.

Planima är idag ett planeringsverktyg som ger fastighetsägare en svårmatchad enkelhet och effektivitet – ett faktum som har gjort oss till förstahandsvalet inom underhållsplanering för fastighetsägare, kommun/allmännytta, förvaltare/konsulter och bostadsrättsföreningar. Men vi nöjer oss inte där!

Nu gör vi en rejäl visuell uppgradering av Planima för att skapa en ännu enklare, roligare och mer tidsbesparande upplevelse för våra användare. Det gör Planima ännu mer värdefullt för våra användare: 

  • Enklare och snabbare hitta rätt funktioner och knappar. Tydligare färger, former och en mer logisk layout.
  • Lättare att tolka informationen i tabeller och diagram tack vare tydligare färger och layout.
  • Ännu enklare för nya användare att komma igång.
  • Snyggare och mer lättlästa exporterade underhållsplaner i PDF-format.

Vad är nytt?

Skärmbild på underhållsplan i Planimas uppdaterade gränssnitt.

Kort och gott: det mesta! Vi har tagit fram en ny visuell identitet, inspirerad av 30-talets funkis, som kommer genomsyra allt du ser från oss. De viktigaste nyheterna är:

  • Uppdaterat gränssnitt i vår webbtjänst inkl. exporterade underhållsplaner i PDF- och Excelformat.
  • Ny logotyp, typsnitt, färger och former.
  • Omdesignad webbsida.

Vi hoppas ni kommer gilla Planimas nya look lika mycket som vi gör! Uppgraderingen markerar också starten på en period med ännu snabbare utveckling och ännu fler spännande nyheter, så håll utkik här och i appen!

Har du inte testat Planima än? Skapa ett gratis testkonto här!

Är du Planima kund? Logga in och kika på allt nytt!

Fler intressanta bloggartiklar: