Vi hälsar HSB Brf Toppsockret välkomna till Planima!

Den klimatsmarta bostadsrättsföreningen HSB Brf Toppsockret i Stockholm, vars fastighet upprättades 1963, är en trygg och miljömedveten förening med stort fokus på boendetrivseln. År 2015 blev föreningen dessutom vinnare av HSB Stockholms klimatpris. Det är ett 15 års fokuserat arbete med miljö- och energifrågor som ligger till grund för motiveringen.

Styrelsen är väldigt aktiva i arbetet med fastighetsförvaltningen. Underhållsbehovet i fastigheten är därför helt i schack vilket haft betydelse på månadsavgiften som de lyckats hålla oförändrad sedan 2011. I samband med underhållsprojekten har föreningen gjort effektiviseringar (tex på energi, vatten och sopor) för att minska framtida kostnadsökningar i driften.

Föreningen har länge letat efter en tjänst som motsvarar deras krav på användarvänlighet, äganderätt av planen, exportmöjligheter samt att kunna presentera underhållsplanen för medlemmarna och i årsredovisningarna. De upplever nu att de hittat rätt och väljer Planima i deras fortsatta arbete med underhållsplaneringen, vilket vi på Planima tycker är väldigt roligt och vi hälsar dem varmt välkomna!

Läs mer om HSB Brf Toppsockret här.
Läs mer om priset och motiveringen här.

Söker ni också efter ett smart och användarvänligt sätt att arbeta med er underhållsplan? Tveka inte på att höra av er till oss på 010-175 78 78 eller skicka ett e-post via vår kontaktsida.

Ha en riktigt go dag!