Planima Projekt Screen Shot

Så jobbar du med Planima Projekt

Med Planima Projekt grupperar du enkelt åtgärder från en eller flera underhållsplaner till sammanhållna underhållsprojekt som du sen genomför eller rapporterar tillsammans. Att hitta samordningsbesparingar blir smidigare än någonsin och du får stenkoll på projektets totala budget, status och utfall – oavsett om det gäller ett renoveringsprojekt i en byggnad, fasadbyten i ett bostadsområde eller ett gemensamt projekt för energioptimering över hela beståndet.

Med Planima Projekt får du bland annat:
  • Ett enkelt sätt att koppla underhållsåtgärder från en eller flera underhållsplaner till samlade underhållsprojekt. Detta gör du från åtgärdskortet, direkt i åtgärdslistan på underhållsplanerna eller i funktionen för massredigering.
  • Möjlighet att samla alla dina projekt i en separat vy för att snabbt få koll på status, tidsplanering och kostnader på alla dina planerade, pågående och genomförda underhållsprojekt.
  • Få ytterligare en dimension i din hantering, gruppering och filtrering av åtgärderna på dina underhållsplaner. Projekt är därför ett bra komplement till taggar och märkning.
  • Förenkla återrapporteringen av faktiska kostnader. Med Planima Projekt angerdu totalkostnaden för hela projekt istället för att bryta ner det till varje åtgärd. Detta är både snabbare och mer anpassat till hur du faktiskt genomför underhållsprojekt i praktiken.
  • Ett samlat sätt att visa de totala projektkostnaderna fördelat på Underhåll och Investeringar.

Värdet av Planima Projekt

Full kontroll på dina underhållsprojekt

Slipp manuell hantering och snåriga kalkylblad som sätter käppar i hjulet för både kontroll och effektivitet. Planima Projekt är första lösningen på marknaden som binder samman underhållsplanering med projektering och genomförande.

Läs mer: → Oslagbar överblick

Funktionskategorier:
Ingår i prisplaner:

Vill du prova alla bra
funktioner på riktigt?

Vill du prova alla bra funktioner på riktigt?

Testa Planima gratis direkt eller boka en demo, så hjälper vi dig komma igång med proaktivt och lönsamt underhåll på nolltid!

Planima-priser

Planima-priser

Planima-priser är en lättanvänd och datadriven prislista för fastighetsunderhåll som hjälper dig planera och budgetera snabbare än någonsin.

Utforska funktionen

Taggar och Märkning

Med taggar och märkning får du ett enkelt men kraftfullt verktyg för att organisera och strukturera både fastigheter och underhållsåtgärder så du kan använda din unika struktur i ditt planeringsarbete.

Utforska funktionen