Alla fastighets­ägare
ska kunna
jobba proaktivt!

Vi gör det enkelt att jobba hållbart och förebyggande. Häng med på vårt äventyr!​

Alla fastighets­ägare ska kunna jobba proaktivt!​

Vi gör det enkelt att jobba hållbart och förebyggande. Häng med på vårt äventyr!​

Vi måste lyfta blicken

Fastighetsbranschen har en stor utmaning. Byggnader som är våra hem, arbetsplatser, skolor och sjukhus har ett enormt och växande renoverings­behov. De behöver utvecklas för att bli mer hållbara, möta nya behov och ta hand om kommande generationer.

För att vi ska lyckas måste det bli busenkelt att lyfta blicken och börja jobba långsiktigt. Därför startade vi Planima! 

Vår vision är fastigheter på autopilot: att alla byggnader berättar exakt vad de behöver så vi kan ta riktigt bra beslut, lång tid i förväg.

Vi hjälper fastighets-Sverige jobba effektivt och hållbart

Välmående i fokus

Vi brinner för att bygga produkter som förenklar livet för våra användare, men människorna vi tillbringar dagarna med är allra viktigast. Vi tror att glada och välmående kollegor blir som mest produktiva och kan nå sin fulla potential. Arbetet ska inte gå ut över allt annat kul som pågår i våra liv!

Vardagen på Planima präglas av nyfikenhet och viljan att alltid att leta efter nya sätt att göra saker bättre. Allt ska kunna diskuteras och utmanas, vilket kräver en miljö av värme och öppenhet. Hos oss ska alla kunna vara sig själva och uppskattas för sina unika färdigheter och konstigheter 💛

Kort om Planima

800+ kunder

använder Planima för att få koll och effektivisera. Från globala industrijättar och stora fastighetsbolag ner till pyttesmå fastighets­ägare och brf:er.

1000+ åtgärder

och projekt skapas av Planimas användare varje arbetsdag. Allt från gigantiska stambytes­projekt till smarta energibesparingar.

200+ miljarder

kronor i planerade underhålls­kostnader hanteras i Planima. Vi bygger den största samlade databasen över byggnader och deras underhållsbehov.

16 Mkr

återkommande intäkter per år (ARR) och vi växer fort allt eftersom vi etablerar oss som det nya och självklara valet för proaktivt underhåll.

Häng med på vårt äventyr!

Vill du vara med på en tillväxtresa i ett proptechbolag som ska revolutionera hur fastighetsägare tar hand om sina byggnader? Jobba i ett erfaret team med mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter?