Om oss

Byggnader är en central del i vårt samhälle. De är våra bostäder, arbetsplatser, sjukhus, köpcenter, hemliga krypin och favoritrestauranger. De flesta av oss lever större delen av våra liv i dem och de formar oss till dem vi är. De påverkar miljön genom allt ifrån nyttjandet av naturresurser till att forma hela ekosystem. Kort och gott: byggnader är bland det viktigaste som finns och därför förtjänar de att tas om hand på ett riktigt bra sätt.

Vi startade Planima av en enkel anledning: det är för krångligt att ta hand om fastigheter på ett ansvarsfullt och långsiktigt sätt. Antingen så saknas bra verktyg och rutiner eller så finns system som är svåra att använda. På Planima tycker vi att det ska vara enkelt och roligt att ta hand om fastigheter. En filosofi som genomsyrar vår produkt och allt vi gör!

Planimas kontor och tre kollegor i teamet vid sina skrivbord

Vår kultur

På Planima brinner vi för att bygga tjänster som förenklar livet för våra användare, men vi tycker samtidigt att människorna vi tillbringar dagarna med är allra viktigast. Vi tror att glada och välmående kollegor blir som mest produktiva och kan nå sin fulla potential. Arbetet ska inte gå ut över allt annat kul som pågår i våra liv. 

Vardagen på Planima präglas av nyfikenhet och nördighet: vi vill förnya oss själva och vår bransch och kommer alltid att leta efter nya sätt att göra saker bättre. Vi vill att allting ska kunna diskuteras och utmanas vilket kräver en miljö av värme och öppenhet. På Planima ska alla kunna vara sig själva och uppskattas för sina unika färdigheter och konstigheter.

Vill du bli en del av Planima-teamet? Kolla vår karriärsida!