Generera underhållsplan

Så jobbar du med Generera underhållsplan

Generera underhållsplan är en revolutionerande nyhet: med denna funktion skapar du automatiskt underhållsplaner med bara några få klick. Mata in Byggår, välj vilka Komponenter som finns på byggnaden och vips så har du en underhållsplan med alla åtgärder som bör förekomma inkl. årtal, priser och intervall. En enorm tidsbesparing, men också en kvalitetssäkring eftersom planerna får enhetlig struktur och risken att missa viktiga åtgärder minskar betydligt.

Exempel på saker du kan göra:

  • Skapa nya underhållsplaner med bara några få klick.
  • Generera in åtgärder för en eller flera Komponenter till befintliga underhållsplaner för att komplettera eller kvalitetssäkra dem.
  • Skapa snabbt träffsäkra checklistor som du kan använda som underlag vid besiktningar.
  • Generera underhållsplan bygger på Planima Predict (länk), vår prediktiva modell för underhållsplanering baserad på verklig data från tusentals fastigheter.

Värdet av Generera underhållsplan

Underhållsplanera (mycket) snabbare

Våra test visar att du sparar i snitt 8 timmar per ny underhållsplan – en enorm tidsbesparing om du ska göra många planer!

Läs mer: → Effektiv underhållsplanering

Mer heltäckande planer

Med Generera underhållsplan får du mer kompletta planer med enhetliga benämningar och mindre risk att missa viktiga åtgärder.

Läs mer: → Oslagbar överblick

Funktionskategorier:
Ingår i prisplaner:

Vill du prova alla bra
funktioner på riktigt?

Vill du prova alla bra funktioner på riktigt?

Testa Planima gratis direkt eller boka en demo, så hjälper vi dig komma igång med proaktivt och lönsamt underhåll på nolltid!

Planima-funktion Massredigering

Massredigering

Med vår funktion för massredigering kan du snabbt och smidigt göra justeringar på många åtgärder samtidigt. Du slipper dubbeljobb och manuella misstag!

Utforska funktionen

Taggar och Märkning

Med taggar och märkning får du ett enkelt men kraftfullt verktyg för att organisera och strukturera både fastigheter och underhållsåtgärder så du kan använda din unika struktur i ditt planeringsarbete.

Utforska funktionen