Så jobbar du med Organisationer

Med Organisationer kan du enkelt gruppera fastigheterna i ditt bestånd eller din kundportfölj. Se enkelt vilka fastigheter som ingår i varje organisation och överblicka enkelt kostnaderna för varje Organisation. Organisationer kan även kombineras med Samordning (länk) för att överblicka och analysera underhållsbehovet på ett kraftfullt sätt.

Exempel på saker du kan göra:

  • Gruppera fastigheter baserat på exempelvis region, dotterbolag, förvaltningsområde eller kund.
  • Få en snabb överblick på underhållskostnaderna för alla fastigheter inom en organisation och exportera resultatet som en PDF-rapport.
  • Styr behörigheter till specifika Organisationer så alla användare ser precis vad de behöver.

Värdet av Organisationer

Snabb överblick på kostnaderna

Med Organisationer får du snabb överblick på kostnaderna och kan snabbt dela ett lättanvänt budhetunderlag till chefer och beslutsfattare.

Läs mer: → Oslagbar översikt Överblick

Funktionskategorier:
Ingår i prisplaner:

Vill du prova alla bra
funktioner på riktigt?

Vill du prova alla bra funktioner på riktigt?

Testa Planima gratis direkt eller boka en demo, så hjälper vi dig komma igång med proaktivt och lönsamt underhåll på nolltid!

Taggar och Märkning

Med taggar och märkning får du ett enkelt men kraftfullt verktyg för att organisera och strukturera både fastigheter och underhållsåtgärder så du kan använda din unika struktur i ditt planeringsarbete.

Utforska funktionen
Planima-funktion Massredigering

Massredigering

Med vår funktion för massredigering kan du snabbt och smidigt göra justeringar på många åtgärder samtidigt. Du slipper dubbeljobb och manuella misstag!

Utforska funktionen
Planima-priser

Planima-priser

Planima-priser är en lättanvänd och datadriven prislista för fastighetsunderhåll som hjälper dig planera och budgetera snabbare än någonsin.

Utforska funktionen