Planima-priser

Så jobbar du med Planima-priser

Planima-priser™ är en lättanvänd och datadriven prislista som gör det busenkelt att hitta rätt åtgärd och pris. Planera och budgetera snabbt tack vare automatiska förslag på priser och intervall för en mängd olika underhålls- och investeringsåtgärder. Listan uppdateras flera gånger om året baserat på verklig underhållsdata och våra användares önskemål.

Exempel på saker du kan göra:

  • Skapa snabbt kompletta och träffsäkra underhållsplaner med enhetliga benämningar tack vare färdiga åtgärdsförslag inkl. priser och intervall.
  • Skapa egna prislistor med åtgärder som blir valbara för alla användare på ditt konto. Redigera prislistan centralt så uppdateras alla planer där åtgärden förekommer.
  • Håll kostnaderna i dina planer aktuella automatiskt – alla åtgärder i Planima-priser uppdateras minst en gång om året.

Värdet av Planima-priser

Planera och budgetera snabbare

Tack vare automatiska förslag på rätt åtgärder och priser kan du snabbt skapa lättanvända och träffsäkra underhållsplaner.

Läs mer: → Effektiv underhållsplanering

Jämför och få bästa pris

Dags att upphandla underhåll? Tack vare Planima-priser får du en snabb prisjämförelse att stämma av offerterna mot.

Läs mer: → Lönsam förvaltning

Funktionskategorier:
Ingår i prisplaner:

Vill du prova alla bra
funktioner på riktigt?

Vill du prova alla bra funktioner på riktigt?

Testa Planima gratis direkt eller boka en demo, så hjälper vi dig komma igång med proaktivt och lönsamt underhåll på nolltid!

Planima-priser

Planima-priser

Planima-priser är en lättanvänd och datadriven prislista för fastighetsunderhåll som hjälper dig planera och budgetera snabbare än någonsin.

Utforska funktionen
Planima-funktion Massredigering

Massredigering

Med vår funktion för massredigering kan du snabbt och smidigt göra justeringar på många åtgärder samtidigt. Du slipper dubbeljobb och manuella misstag!

Utforska funktionen