Croisette ska bli världsledande fastighetsrådgivare – väljer Planima

De beskriver sig själva som fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande bolag med en uttalad vision om att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Nu vill Croisette Real Estate Partner ta sina kunders proaktiva underhåll till nästa nivå tillsammans med Planima – det marknadsledande verktyget för underhållsplanering av fastigheter!

Ny Kund Croisette
Stora Visioner. Croisette väljer Planima när man växlar upp förvaltningserbjudandet

Expansivt bolag med framtidsvisioner

Redan från den knallrosa profilen och de stora visionerna är det uppenbart att Croisette Real Estate Partner inte är ett insomnat lokalt bolag utan ambitioner. Nej, fastighetsrådgivaren har lämnat måttfullheten bakom sig och slår på stora trumman om sina högt uppsatta mål! 

Och visst finns det visst fog för de högtflygande planerna! Under åren 2015-2019 såg företaget en omsättningstillväxt på nästan 800% och vann med det Dagens Industris Gasellpris i Skåne 2020. Samma år inledde de sin internationella expansion med kontor runt om i norden. Och utvecklingen har inte avstannat sen dess. Under 2022 har Croisette brutit ny mark när de genom förvärv blivit den första svenska kommersiella fastighetsrådgivaren som gett sig in på den privata mäklarmarknaden. 

Vision, proaktivitet och hållbarhet går hand i hand

Det är alltså tydligt att det inte ligger i Croisettes gener att stå stilla. Nej, istället har de en självklar rörelse framåt där de utmanar rådande strukturer, jantelag och invanda arbetssätt. Detta gör de bland annat genom att bana väg för nya digitala lösningar.

Planimas webbaserade plattform hjälper oss att presentera fastighetsägarens framtida underhållsbehov på ett tydligt sätt.”

Thomas Lindén, Property Manager på Croisette och årets förvaltare 2022

Att Croisette nu väljer att vässa sitt kunderbjudande kring fastighetsförvaltning tillsammans med Planima är därför en naturlig del av denna utveckling. De går framåt på alla fronter och vill göra det med de bästa och smidigaste verktygen inom varje nisch. Dessutom matchar deras vision om hållbarhet och proaktivt arbete det fundament som Planimas verktyg är byggt på.  

Proaktiv underhållsplanering är en viktig del av vårt arbete i fastigheterna.

Thomas Lindén blev av Förvaltarforum tilldelad priset som årets förvaltare 2022 inom kategorin Bostad. Med över 20 år inom yrket vet han vad som krävs för en lyckad förvaltning. Han arbetar som Property Manager på Croisette Digital Property Management & Administration och har sedan start varit involverad i samarbetet med Planima:  

–  Planimas webbaserade plattform hjälper oss att presentera fastighetsägarens framtida underhållsbehov på ett tydligt sätt, både när det gäller kostnader och när i tiden det ska utföras.   

Croisette väljer Planima
Croisette väljer Planima för att ta proaktiv underhålllsplanering till nästa nivå

Planima + Croisette = Win win

På Planima är vi mycket glada över att få vara en del av detta storsatsande bolags fortsatta expansionsresa. Vi ser en tydlig win-win och ser fram emot ett värdeskapande och långsiktigt samarbete.

Det är oerhört roligt att skapa nya kundvärden tillsammans med en så expansiv aktör som Croisette! 

Det säger Philip Winkler, Head of Sales på Planima som tillsammans med teamet på Croisette lagt grunden för samarbetet mellan bolagen.  

Med deras drivkrafter inom både digitalisering och fastigheter är vi extra glada att de väljer Planima. Kombinationen av vår ledande plattform med deras spetskompetens och smarta paketering av sin förvaltningstjänst kommer bli kraftfull för både Croisette och alla slutkunder. 

Vill du växa tillsammans med dina kunder i Planima?

Fler och fler fastighetsägare, förvaltare och konsulter ser fördelarna med ett långsiktigt, hållbart och proaktivt fastighetsunderhåll. Att undvika brandsläckning och reaktiva åtgärder ger stora samhälleliga vinster samtidigt som det öppnar upp för effektiva och lönsamma affärer! Arbetar du med fastighetsförvaltning och vill likt Croisette växla upp ditt kunderbjudande tillsammans med branschens ledande planeringsverktyg för fastighetsunderhåll? Då tror vi att du skulle tjäna på att kolla in Planima!

Läs mer om Planima för förvaltare / konsulter här, eller boka en demo idag👇.

Fler intressanta bloggartiklar: