Välkommen Felicia Lovell Wermäng – ny Head of Customer Success

Under den senaste tiden har fler och fler insett att det finns bättre och smidigare sätt att planera underhållet av sina fastighetsbestånd. Förvaltare, trötta på att vara fast i plottriga excelark och tungrodda system har börjat leta efter lösningar som underlättar på riktigt. 

Fantastiska nyheter tycker vi på Planima! Både för fastighetsbranschen i stort, men också för att många har hittat till vårt planeringsverktyg för fastigheter. Vi är därför i en stark tillväxtfas med flera spännande rekryteringar avklarade under året (och fler på gång!).

En annan fantastisk nyhet är att det väntas tillökning! Inte bara på kontoret utan även på hemmaplan: Fanny Benzon, delägare och Head of Customer Success väntar sitt andra barn med förväntad leverans i oktober. 📦👼🎉

Felicia Lovell Wermäng och Fanny Benzon
Felicia Lovell Wermäng tar över stafettpinnen som Head of CS efter Fanny Benzon

Nya ansikten på Planima

Hej Fanny! 👋 När du nu går på föräldraledighet väljer du att lämna rollen som Head of Customer Success. Varför? 

– Även om vi vuxit och blivit fler under senare år är vi fortsatt ett litet bolag med ambitionen att bibehålla och bygga en stark kultur i samband med stark tillväxt. Som delägare är jag högst angelägen om att hela bolaget, vårt CS-team och våra kunder har rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi anser att rollen att ansvara för våra kunders Planima-resa är så viktig att vi väljer att göra en permanent rekrytering så det kan ske 100% helhjärtat!

– När jag kommer tillbaka ser jag fram emot en roll i ett blomstrande och välmående team där jag får bidra i ny konstellation. Att ha en särskild titel betyder mindre.

Erfarenhet, nyfikenhet och engagemang – avgörande egenskaper när stafettpinnen lämnas över

Vi är riktigt stolta över att presentera vår senaste stjärnrekrytering och en stark kandidat till årets kundfavorit! Felicia Lovell Wermäng, som kommer direkt från rollen som Teamlead Customer Success på Winningtemp har anslutit som ansvarig för CS-teamet i Fannys ställe och redan börjat göra avtryck på kontoret!

Felicia Lovell Wermäng - Ny Head of Customer Success
Felicia Lovell Wermäng – Ny Head of Customer Success

 Hej Felicia! 👋 Vem är du?

– Jag är en nyfiken, målmedveten och engagerad person som tycker det är roligt att nå mål och överträffa förväntningar, främst mina egna. Jag drivs av att bidra till utveckling och motiveras av att nå resultat tillsammans i team. Både på arbetet och på swimrunbanan.

Hur ser din resa fram till idag ut och varför valde du Planima? 🚀

– Jag har i botten en M.Sc i management av tillväxtföretag från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Just tillväxt är något som motiverat mig i mina val av arbetsgivare. Det ställer krav på snabb omställning och en vilja att vara med där saker och ting händer. Efter ett par år i projektledande roller och senast som Teamlead Customer Success på Winningtemp, kom jag i kontakt med Planima. 

– Företaget präglas av en tillväxtambition, har en produkt som behövs och leds med hjärtat. Kulturen på Planima är unik och det är väldigt inspirerande att arbeta tillsammans med så kompetenta och drivna kollegor.

Vad har du för dolda talanger? 🏊‍♀️🏃‍♀️

– Dolda vet jag inte, men jag simmar rätt snabbt och tävlar gärna i öppet-vatten simning långdistans. Och springer varje dag sedan juni 2021. Om pannben räknas som en talang har jag kanske det ändå, även om mina nära på hemmaplan undrar om jag verkligen måste ut och springa när det nalkas middagslagning varje kväll…

Hur lyckas man i rollen som Head of Customer Success på Planima? 📈

– Genom att ha människan i fokus, både kund och medarbetare! Jag värnar om det personliga mötet och vill säkerställa att vårt Customer Success-team lever Planimas värderingar i alla led. Både internt och i samarbetet med våra kunder. Att lyckas i rollen innebär också att vara kundernas röst in i organisationen. Så att vi tillsammans inte bara levererar det bästa planeringsverktyget på fastighetsmarknaden, utan även den bästa kundupplevelsen! En viktig, utvecklande och spännande roll att entra!

Fanny – Vad såg du hos Felicia som gjorde dig övertygad om att hon var rätt person att axla din mantel? (Och just nu fotriktiga skor!) 👟

– Att hitta någon som brinner för rollen och för bolaget var det vi sökte och med Felicia så är det verkligen så. Hon är nyfiken, sprudlande, inlyssnande och engagerad! Dessutom är hon erfaren inom Customer Success från tidigare roller på Saas-bolag. Att hon ville ansluta till just oss på Planima och bidra med sin erfarenhet gjorde henne till ett självklart val!

Slutligen, Fanny – Hur ser du på rollen som Head of Baby Success? 😁

– Det ska minst sagt bli mysigt och spännande, men säkert utmanande på sitt sätt. Vår snart 4-åring hemma kommer säkert ge oss nya perspektiv och jag anar att sömnbristen blir en del av vardagen. Men jag ska se till att njuta av livet och vad det erbjuder!

– Jag kommer följa teamet nyfiket på avstånd och ser fram emot att komma tillbaka med ny livserfarenhet till vårt härliga Planima-team som jag tror kommer ha vuxit enormt både i antal medarbetare och produktlanseringar.

– Jag känner mig helt enkelt trygg med att lämna över stafettpinnen till Felicia!

Vi önskar både Fanny och Felicia lycka till i sina nya roller och känner oss riktigt peppade på en spännande och framgångsrik tid framåt! 🥳

Nyfiken på Planima?

Besök vår karriärsida för att se de roller vi söker just nu samt hur det är att jobba och växa tillsammans med oss. Välkommen in!

Fler intressanta bloggartiklar: