BoKlok digitaliserar underhållet med Planima

BoKlok inledde sin resa på 90-talet då IKEA och Skanska gick ihop för att skapa ett helt nytt sätt att bygga bostäder. Sedan starten har de byggt över 12 000 bostäder i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Konceptet med prisvärda, kvalitativa och industriellt producerade bostäder har visat sig vara oerhört framgångsrikt och BoKlok ligger ständigt på framkant i att utveckla bostadsbyggande och förvaltning. Därför är vi extra stolta över att meddela av BoKlok valt Planima som lösning för underhållsplanering!

Nya bostadsrättsföreningar får nya möjligheter med Planima

Tack vare ett unikt samarbete så kommer alla bostadsrättsföreningar som BoKlok bygger att få tillgång till en färdig digital underhållsplan för fastigheten, uppbyggd i Planima. På så vis får den nya styrelsen en flygande start och kan enkelt börja ta hand om sina nya hus på ett effektivt och användarvänligt sätt. Planima visar tydligt vad som ska göras, när det ska göras och hur mycket det kommer att kosta. Att flytta och justera är lekande lätt och allt eftersom styrelsen jobbar med sitt underhåll så byggs automatiskt en historik upp så kommande generationer av boende kan se precis vad som gjorts. Personberoendet minskar och styrelsearbetet blir mycket effektivare.

BoKlok skapar prisvärda hem för de många människorna och vi är superstolta över att få vara en del i att dessa hem håller många generationer in i framtiden!

Nyfiken på hur Planima kan hjälpa dig som byggare eller fastighetsägare att effektivisera och digitalisera underhållet? Testa kostnadsfritt i 14 dagar!