BoKlok digitaliserar underhållet med Planima

Foto på bostadshus och utemiljö byggda av BoKlok

BoKlok inledde sin resa på 90-talet då IKEA och Skanska gick ihop för att skapa ett helt nytt sätt att bygga bostäder. De såg båda ett behov av att kunna producera bostäder i snabbt takt utan att tumma på kvaliteten. Och framförallt: bostäderna skulle vara överkomliga i pris.

Sedan starten har BoKlok byggt över 12 000 bostäder i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Konceptet med prisvärda, kvalitativa och industriellt producerade bostäder har visat sig vara oerhört framgångsrikt. BoKlok ligger ständigt på framkant i att utveckla bostadsbyggande och förvaltning. Därför är vi extra stolta över att meddela av BoKlok valt Planima som lösning för underhållsplanering!

Nya BoKlok-bostadsrättsföreningar får nya möjligheter med Planima

Tack vare samarbetet så kommer alla bostadsrättsföreningar som BoKlok bygger att få tillgång till en färdig digital underhållsplan skapad i Planima. På så vis får den nya styrelsen en flygande start och kan enkelt börja ta hand om sina nya hus på ett effektivt och användarvänligt sätt. Den första tiden för en ny styrelse i en bostadsrättsförening är ofta omtumlande men tack vare detta erbjudande blir det mycket enklare.

Planima visar tydligt vad som ska göras, när det ska göras och hur mycket det kommer att kosta. Att flytta och justera är lekande lätt. Allt eftersom styrelsen jobbar med underhållet så skapar Planima automatiskt en historik så framtida boende får full koll. Personberoendet minskar och styrelsearbetet blir mycket effektivare. Läs mer om fördelarna med en digital underhållsplan här.

BoKlok är en framåttänkande byggare som skapar prisvärda hem för de många människorna. Vi på Planima är superstolta över att få vara en del i att dessa hem håller många generationer in i framtiden! Här kan du läsa mer om BoKlok.


Testa Planima kostnadsfritt i 14 dagar

Nyfiken på hur Planima kan hjälpa dig som byggare eller fastighetsägare att effektivisera och digitalisera underhållet?

Läs mer om Planima, för dig som är:

Fler intressanta bloggartiklar: