Planima hjälper Gnestahem till smart och proaktivt fastighetsunderhåll

Gnesta, mitt i Södermanland, är en ung och expansiv ort. I och med att Gnesta järnvägsstation invigdes i slutet av 1800-talet och blev ett av stoppen på västra stambanan, växte stationssamhället fram. I Gnesta går det att kombinera vacker natur med nära till storstan. Bland annat finns över 180 sjöar och snabba förbindelser till både Stockholm och Nyköping.

Gnesta stationsbyggnad i rött tegel och svart plåttak med träd i förgrunden.
Gnesta Station som invigdes i slutet av 1800-talet var starten på ett växande samhälle.

I Gnesta kommun bor ungefär 11 000 invånare och det finns 950 registrerade företag. Kommunägda Gnestahem erbjuder boende med god service och naturen runt knuten i någon av sina 943 lägenheter. Gnestahem har även ett 20-tal kommersiella lokaler i sitt bestånd.

Proaktivt och effektivt underhåll tack vare Planima

Nu hoppar Gnestahem, som så många andra allmännyttiga bostadsbolag, på tåget och skaffar ett planeringsverktyg för sina fastigheter. Med digitala underhållsplaner i Planima kommer Gnestahem kunna sköta sitt fastighetsunderhåll effektivt och samordnat.

Vill du veta hur Planima kan hjälpa dig som kommunal fastighetsägare att få koll och jobba proaktivt? Läs mer här!

Det blir enkelt att få full koll på fastigheternas status, kommande behov och kostnader. Istället för brandsläckning så möjliggörs ett proaktivt och kostnadseffektivt arbetssätt.

Här kan du läsa mer om fördelarna med digitala underhållsplaner.

Husfasader och innergård på Margretedalsvägen, ett av flera områden som kommer att underhållsplaneras i Planima
Margretedalsvägen, ett av Gnestahems bostadsområden. Bild: Gnestahem

Upptäck proaktivt och effektivt fastighetsunderhåll du också!

Börja med att titta närmare på Planima för att upptäcka hur mycket enklare och effektivare det är med digitala underhållsplaner för dina fastigheter. Fyll i formuläret nedan så ordnar vi ett gratis provkonto i 14 dagar.

Fler intressanta bloggartiklar:

En fantastisk Planima-vår (igen)!

Imorgon är det midsommar och kollegorna börjar så smått droppa av till välförtjänta sommarsemestrar. För det har minst sagt varit en intensiv period för oss