Nya funktionen Planima Samordning gör det enklare att hålla koll på många fastigheter

Varje dag hjälper Planima allt ifrån privata fastighetsbolag och hela kommuner ned till minsta bostadsrättsförening med att sköta om sina fastigheter. Fastigheter är väldigt olika och kan ha stor variation i underhållsbehov och kostnader. Komplexiteten skiljer sig även för de människor som arbetar med fastighetsunderhållet.

Är du redan Planima-kund och vill testa Samordning? Kontakta oss så aktiverar vi din kostnadsfria testperiod!

Skärmbild på Samordningsvyn i Planima som visar tre underhållsplaner samtidigt.
Underhållsplanering av 3 fastigheter samtidigt i Planima Samordning

Har du också svårt att få överblick på det totala underhållsbehovet?

Att ansvara för en enskild fastighet kan vara svårt, men att ansvara för 50 fastigheter är svårare. Vilka takarbeten är det vi har nästa år? Hur mycket pengar behöver vi avsätta för underhållet av de här fem fastigheterna? Vad kostade våra senaste stambyten?

Även om digital underhållsplanering är ett steg på vägen, så löser det inte alla de svårare frågor som uppstår när många fastigheter ska hanteras. Därför släpper vi nu Planima Samordning, en ny funktion för fastighetsägare med flera fastigheter!

Nyfiken på hur Planima kan hjälpa dig få överblick över stora fastighetsbestånd? Läs mer om du är:

Sök, filtrera och lär känna ditt underhållsbehov i detalj

Med Planima Samordning kan du söka, filtrera och arbeta med åtgärder för hela (eller delar) av ditt bestånd i samma arbetsyta, nästan som att det vore en och samma underhållsplan! Om du du är förvaltare som ansvarar för fastigheter i flera olika företag så kan du också samla fastigheter från olika bolag i en och samma vy.

Du får en bättre överblick, kan hitta nya samordningsmöjligheter och du slipper klicka dig in och ut ur enskilda organisationer, fastigheter och underhållsplaner. Resultatet: du behöver lägga mindre tid på planering och mer tid på att ta hand om dina fastigheter!


Testa Planima Samordning kostnadsfritt i 14 dagar

Alla våra användare med flera fastigheter får givetvis prova Planima Samordning gratis i 14 dagar (det är bara att logga in och aktivera provperioden!). Har du inte Planima i dag? Skaffa ett provkonto nedan – för fastighetsägare och förvaltare så ingår Planima Samordning!

Fler intressanta bloggartiklar: